Klachtenprocedure

 

 

 

Wij streven ernaar om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over onze hulpverlening. Alleen als u uw ontevredenheid kenbaar maakt, kunnen wij er iets mee doen.

We willen allemaal leren van onze fouten en horen graag feedback, wij gaan dan ook graag met u in gesprek en eventueel de hulpverlener. 

 

Het is belangrijk om uw ontevredenheid in eerste instantie te bespreken met de persoon om wie het gaat. Als u er samen niet uitkomt en u bent na een gesprek met de betreffende hulpverlener nog steeds ontevreden, kunt u uw klacht bespreken met de eigenaar van Kennis Educatie Centrum. Wij gaan dan samen met u kijken hoe we uw klacht zo goed mogelijk kunnen oplossen.

 

U kunt ons mailen via zorg@kenniseducatiecentrum.nl (beveiligde mail) dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

 

Vertrouwenspersoon

Denkt u  dat met bovenstaande adviezen, u er niet uit komt dan kun u contact opnemen met onze externe vertrouwenspersoon Annemiek Kirch,  u kunt haar bereiken op 06 54 76 67 29 of u  stuurt haar een mailtje Annemieke@Twente-Counseling.nl