Coaching voor volwassenen

  • keukentafelgesprek
  • sollicitatietraining 
  • voorbereiden op sollicitatiegesprek
  • hulp bij leren van theorie auto examen
  • jouw "probleem"
  • jouw coach wens

Niet alles is vanzelfsprekend, niet alles lukt in allemaal in een keer. Als je tegen dingen aan blijft lopen dan kan een steuntje in de rug helpen. Iemand die met je mee kijkt, aanhoort enz.

 

Op verschillende manieren kunnen wij ondersteuning bieden, voor 1 x keer maar ook voor paar keer. Lees hieronder enkele voorbeelden uit de praktijk.

 

 

Enkele voorbeelden uit de praktijk.

 

Ik wist mij niet altijd goed te gedragen op mijn werk en in gezelschap. Er kwamen zeg maar weleens verkeerde opmerkingen uit mijn mond. Met vrienden kon ik daar niet goed over praten. Via een kennis kwam ik in contact met Ingrid en heb ik mijn probleem aan haar voorgelegd. We hebben een stappenplan gemaakt en zijn aan het werk gegaan. Ingrid nam de tijd en leerde mij ook hoe bepaalde opmerkingen bij een ander kan overkomen. Nu merk ik dat het steeds beter gaat, gooi ik er niet alles meet rauw uit. Ook op werk merk ik verschil dat steeds meer collega's met me praten, ik hoor erbij. Dat was echt anders.

 

Tom S 32 jaar

 

 

Het begon met een keukentafelgesprek in 2021. Eigenlijk omdat ik mij eenzaam voelde, mede door corona. Door de gesprekken kwam ik erachter dat ik ook zelf het initiatief kon nemen zodat ik me niet zo eenzaam en alleen zou voelen. Samen met Ingrid ben ik op zoek gegaan in dat wat mij blij maakt.

Nu (2022) heb ik vrijwilligerswerk wat aansluit op mijn oude beroep. Kook ik 1 keer in de twee weken en eet samen met buurtgenoten en heb ik veel meer contacten. 

 

Janny 67 jaar

Studeren en op kamers. Man wat heb ik me daar in vergist.  Het eerst jaar ging ook helemaal mis. Ik maakte er een zooitje van. Maar dankzij de planning en het overzicht die Ingrid en ik samen hebben opgesteld kreeg ik weer structuur in overzicht. Gingen ook mijn studiepunten omhoog, zat ik lekker in mijn vel en kreeg ik ook nog een leuke bijbaan.

 

Emma 19 jaar

 

Graag wil ik je vertellen over mijn recente ervaring met het overwinnen van mijn faalangst tijdens een gesprek met mijn baas over loonsverhoging. Ingrids steun en motiverende woorden hebben mij overtuigd om het gesprek aan te gaan. Haar adviezen voorafgaand het gesprek hielpen mij om mijn zenuwen onder controle te houden. Het gesprek verliep soepel, dankzij  haar waardevolle tips.

Na afloop stuurde ze mij nog een berichtje om te vragen hoe het was gegaan. Kortom, Ingrids steun heeft mij geholpen mijn faalangst te overwinnen en met succes het gesprek met mijn baas te voeren.

 

M 18 jaar