Wietske Siffels | Coach en trainer Hooggevoelig & strongwilled specialist 

 

Ik ben Wietkse Siffels. Vrouw van een lieve man, moeder van een puber zoon, docent aardrijkskunde, (kinder)coach, Hooggevoelig & Strong-willed specialist en leren-leren trainer.

Als moeder van een hoogbegaafde zoon weet ik tegen wat voor problemen kinderen en ouders aan kunnen lopen als het gaat om school, leren en sociaal emotionele vaardigheden.

 Helaas zijn er nog veel vooroordelen over en beperkingen voor kinderen die op een of andere manier buiten het gemiddelde vallen, maar door mijn creatieve kijk op alles om mij heen vinden we altijd de weg die past.

 Ik werk sinds 2001 met heel veel plezier in het voortgezet onderwijs. Hier mag ik leerlingen van alle niveaus enthousiasmeren voor het mooie vak aardrijkskunde.

In mijn eigen praktijk, IKsamensterk coaching & trainingen in Zwolle worden kinderen en hun ouders begeleid om te worden wat ze al zijn.

 Daar waar nodig overwinnen we obstakels en ontwikkelen we vaardigheden.

 Omdat ik eerst naar het kind kijk en pas daarna naar de eventuele problemen, zal ik altijd aansluiten bij het kind en zo als begeleider de weg van het kind volgen. Slechts hier en daar bijsturend voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

 Met enige regelmaat geef ik lezingen en workshops bij het Kennis Educatie Centrum in Nijverdal over ‘Kinderen en Emoties’ en ‘Hooggevoelige en Strong-willed kinderen’. 

Daarnaast ben ik op dinsdagmorgen aanwezig voor coaching.

Een afspraak maken kan via de website: www.iksamensterk.nl

 


Ingrid Aaltink |Kinder- en leerstijlcoach  

 

Ik ben Ingrid Aaltink (1966). Kinder- Opvoed- en leerstijlcoach, moeder van een dochter met dyscalculie en dyslexie en een zoon met epilepsie en PDD NOS.

Mede door hun, doe ik wat ik nu doe.  

Oplossingsgericht kijken naar het kind.

 

Dat gebruiken wat al in een kind van nature zit en dat uitvergroten/versterken.

Het kind de kans geven om zich te ontdekken, er zit zoveel verscholen.

Afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in het beelddenken, leerprocessen en blokkades.  Diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Waaronder "Ikleeranders", "Ikleerleren", Jamara rekenen, Practioner VAK Denkbeeld, Executieve Functies, Leer strategieën, Studievaardigheden, Contextueel en Systemisch werken, Oplossingsgericht werken, Kindercoach en nog veel meer.

Ik ben autodidact en ervaringsdeskundige en zet humor, creativiteit, passie en inspiratie in om een (ook mijn) doel te verwezenlijken.

Als leerstijlcoach laat ik kinderen zien dat je ook in minder tijd goede cijfers kunt halen. Verder mag ik graag kinderen motiveren om het beste in hun zelf omhoog te halen. 

 

Mijn motto is: Verwonder jezelf!

 


Henriette Snel | Dyslexiespecialist

 Ik heb lang gewerkt als psychiatrisch verpleegkundige en psychodiagnostisch medewerker. Dyslexie, ASS en leerproblemen op kwamen steeds op mijn pad. Dit resulteerde van 2009 tot 2011 in de opleiding masterSEN remedial teaching. Ik combineer mijn kennis en ervaring in de zorg/ psychiatrie met de kennis en ervaring op het gebied van leer- en ontwikkelingsproblemen. Ik begeleid jongeren en volwassenen met complexe problematiek via PGB.

Ind. Begeleider ASS, Dyslexie Coach en Docent Textiele Vormgeving.

 


Annemieke Kirch | (Extern) Vertrouwenspersoon

 

Ik ben Annemieke Kirch, bedrijfscounselor, trainer en externe vertrouwenspersoon. Na mijn opleiding bedrijfscounseling ben ik ondernemer geworden. De beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Ik geef communicatietrainingen en begeleid mensen met een burn-out. Ik zie mensen letterlijk ziek worden van pesten, discriminatie of ander ongewenst gedrag maar ik zie vooral dat veel leed voorkomen kan worden door het vroegtijdig bespreekbaar maken. Iedereen heeft recht op een veilige en prettige werkomgeving. Als vertrouwenspersoon draag ik hieraan bij.

Soms alleen door te luisteren, soms om te ondersteunen of te adviseren of het geven van trainingen. 

Iedereen kan af en toe wel wat hulp gebruiken!

 

Mijn motto is:  Iedereen kan af en toe wel wat hulp gebruiken!

 

info@twentecounseling.nl

 


Jolinde Aaltink | Media en Vormgever

 

Mijn naam is Jolinde Aaltink (1999). Op dit moment volg ik de opleiding Media Vormgeving op het Cibap te Zwolle. Ik zit in het 4e jaar van mijn opleiding! OP dit moment loop ik stage in New York City tot 2 januari 2020.

Voor Kennis Educatie Centrum zorg ik voor reclame materiaal en ben ik bezig bestanden te digitaliseren. Ik doe dit met veel plezier en vind het leerzaam om elke dag nieuwe dingen te leren van het vak!

Ik hou van muziek, reizen, yoga, foto's maken, lezen (vooral Engelse boeken) en natuurlijk vormgeven!  Op dit moment heb ik ook mijn eigen bedrijf www.jolindeaaltink.com en werk ik als freelancer bij Kennis Educatie Centrum

Heb je interesse of denk je dat ik ook iets voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op via mijn website.

 

Dora Middelkamp | Interieurverzorgster

 

Hallo ik ben Dora Middelkamp en getrouwd met Theo en in woon in Nijverdal. Ik ben moeder van twee dochters en één zoon.

 

We hebben 4 kleindochters en 2 kleinzoons. Jaren lang heb ik gewerkt bij Inspirato Nijverdal als kledingstylist.

 

Hier verzorg ik het interieur zodat jullie met plezier kunnen werken.Iemand waar we naar uitkijken

Locatie Manager Huiswerkbegeleiding

 

Zie onze vacatures


Iemand waar we naar uitkijken

Orthopedagoog Generalist

 

Zie onze vacatures


Iemand waar we naar uitkijken

 

Remedial Teacher

 

Zie onze vacatures

Leer meer over ons....

 • Rijssensestraat 46,              We gaan verhuizen per 17 augustus 2020 naar Keizerserf 38 te Nijverdal
 • 7442 MJ Nijverdal
 • Tel: 06 31 96 67 62

 

 • Orthopedagogische Ondersteunende Begeleiding (OOB)
 • (Kinder)Coaching
 • Bijlessen
 • Trainingen
 • Lezingen
 • Workshops
 • Huiswerkbegeleiding
 • Kennis Educatie Centrum
 • en meer....

Kennis Educatie Centrum is van en voor iedereen die zich verbonden voelt met kinderen en  jongeren

en hun educatie op weg naar hun eigen volwassen ik.

Kennis Educatie Centrum

Rijssensestraat 46, 

7442 MJ  Nijverdal

Tel:  06 31 96 67 62  of mail naar

info@kenniseducatiecentrum.nl